Konfirmation
Se info omkring konfirmationer her
Se info omkring konfirmationer her
Menu nr 1:
Vælg en serveret forret
Til hovedret vælges et stk fiskeret, fjerkræs ret og en ret med kød
Hertil vælges en salat, en kartoffel samt en dessert
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 425,-
Menu nr 2:
Aperitif og snacks
Vælg en serveret forret
Til hovedret vælges et stk fiskeret, fjerkræs ret og en ret med kød
Hertil vælges 2 salater, 1 kartoffel samt 2 desserter
Kaffe og 1 glas dessertvin
Øl, vand & vin ad libitum
Vælg 1 stk natmad
7 timer, pr. person 685,-
Carpaccio med ruccolasalat, grøn pesto, parmesanflager & pinjekerner
Klassisk tunmousse med agurk, tomat, dild & salat
Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme & krydderurter
Tarteletter med hønsekødsfyld
Unghaneterrine med purløgsmayonnaise, sprød toast melba, syltede perleløg & urter
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Sommersalat med vinaigrette
Pastasalat med pesto & pinjekerner
Tomatsalat med mozzarella
Fiskefrikadeller med remoulade
Koldrøget laks med dildmarineret agurk
Smørbagt torsk serveret med senneps belouté, syltet rødbede og sprødt brød
Kyllingesoufflé svøbt i skinke
Lun ballotine af kylling
Farseret unghanebryst
Tilbehør til fjerkræ: ærter francaises samt sauce velouté
Langtidsstegt kalveculotte
Gammeldags kogt oksespidsbryst
Braiserede svinekæber
Tilbehør: variation af rodfrugter, hertil en lækker glace
Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian
Flødekartofler
Kartoffelmos
Kogte kartofler med urter
Trifli af sæsonen
Brownie med marinerede bær
Parfait i lag af vanilje & hindbær
Æble mazarinkage med vaniljecreme
Byg selv hotdogs
Suppe efter eget valg: Asparges, karry, kartoffel eller hønsekødssuppe.
Frikadeller med kartoffelsalat og brød
Afholdes konfirmationen en fredag eller lørdag fra 14.30, vil der være et tillæg på 50,- pr person.
Efter endt arrangement vil prisen pr påbegyndt time være 350,- eksl drikkevarer.