Forslag nr. 1


Serveret forret:
Carpaccio med ruccolasalat, grøn pesto, parmesanflager & pinjekerner
Hovedret som buffet:
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Kyllingesoufflé svøbt i skinke med karrymayonnaise, tuiles og urter
Smørbagt torsk serveret med senneps velouté, syltet rødbede & sprødt brød
Porchetta med soltørrede tomater, hestebønner, skorzonerrod & sauce choron
Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian
Dessert som buffet:
Rabarbertrifli
Chokoladefondant med marinerede bær
Kaffe/the
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 395,-

 min. 30 personer.

Forslag nr. 2


Serveret forret:
Unghaneterrine med purløgsmayonnaise, sprød toast melba, syltede perleløg & urter
Hovedret som buffet:
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Rødbedegravad torsk serveret med peberrodscreme & sprødt rugbrød
Lun ballotine af kylling med ærter françaises & sauce velouté
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri serveret med glace
Flødekartofler
Dessert som buffet:
Parfait i lag af vanilje & hindbær
Æble mazarinkage med vaniljecreme
Kaffe/the
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 395,- min. 30 personer.