Konfirmations menuer 2020

 

Menu nr 1:

Vælg en serveret forret

Til hovedret vælges et stk fiskeret, fjærkræs ret og en ret med kød

Hertil vælges en salat, en kartoffel samt en dessert
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 395,-

 

Menu nr 2:

Aperitif og snacks

Vælg en serveret forret

Til hovedret vælges et stk fiskeret, fjærkræs ret og en ret med kød

Hertil vælges 2 salater, 1 kartoffel samt 2 desserter

Kaffe og 1 glas dessertvin

Øl, vand & vin ad libitum

Vælg 1 stk natmad

7 timer, pr. person 655,-

 

Serveret forret:

Carpaccio med ruccolasalat, grøn pesto, parmesanflager & pinjekerner

Klassisk tunmousse med agurk, tomat, dild & salat

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme & krydderurter

Tarteletter med hønsekødsfyld

Unghaneterrine med purløgsmayonnaise, sprød toast melba, syltede perleløg & urter

 

Hovedret som buffet:

Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon

Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost

Sommersalat med vinaigrette

Pastasalat med pesto & pinjekerner

Tomatsalat med mozzarella

 

Fiskefrikadeller med remoulade

Koldrøget laks med dildmarineret agurk

Smørbagt torsk serveret med senneps belouté, syltet rødbede og sprødt brød


Kyllingesoufflé svøbt i skinke med karrymayonnaise, tuiles og urter
Lun ballotine af kylling med ærter francaises og sauce velouté

Farseret unghanebryst med ratatouille

 
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri serveret med glace

Braiseret spoleben af gris med majs

Oksespidsbryst med hjemmelavede rødbeder

 

Kartofler

Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian

Flødekartofler

Kartoffelmos

Kogte kartofler med urter

 

Dessert som buffet:

Rabarbertrifli
Chokoladefondant med marinerede bær

Parfait i lag af vanilje & hindbær

Æble mazarinkage med vaniljecreme

 

Natmad

Byg selv hotdogs

Suppe efter eget valg: Asparges, karry, kartoffel eller hønsekødssuppe.

Frikadeller med kartoffelsalat og brød