Vælg selv en buffet med 3 kolde anretninger og tre varme anretninger, én kartoffel samt én dessert. Variation af brød og smør er inkluderet.

Serveret i huset pr. person kr. 358,- (min. 30 personer) eller afhentes til servering hjemme pr. person kr. 298,- (min. 15 personer)

Der er også mulighed for levering :-) send mail og hør nærmere mail@hosroerdam.dk

 

Kolde anretninger

Tuncannelloni med salat & urter
Rødbedegravad torsk serveret med peberrodscreme & sprødt rugbrød
Mousse af varmrøget laks med rygeost & urter
Æg & rejer med mayonnaise & sprød salat
Tomatsalat med mozzarella & pesto
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Bulgursalat med variation af årstidens grønt
Pastasalat med soltørrede tomater, tranebær & urter
Pastasalat med grøn pesto & kerner
Carpaccio med rucolasalat, parmesan & pinjekerner
Unghaneterrine med variation af årstidens grønt & urter

 

Varme anretninger

Smørbagt torsk serveret med sennepsmayo, syltet rødbede & sprødt rugbrød
Varmrøget laks med rygeostcreme & sprød salat
Bagt havtaske med variation af årstidens grønt & sauce beurre blanc
Fiskefrikadeller med remoulade
Farseret unghanebryst med ratatouille
Lun kyllingeballotine med ærter françaises & velouté sauce
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri & glace
Oksefilet med glacerede rodfrugter i rosmarin bordelaisesauce
Braiseret spoleben af gris med røget kartoffelpuré & majs
Porchetta serveret med soltørrede tomater, hestebønner, tomat, løg og skorzonerrod

 

Tilvalg af kartoffel

Flødekartofler
Ovnbagte kartofler med rosmarin, timian & aioli
Pommes royal
Kartoffelpuré med urter & andefedt
Kartofler kogt med urter & brun sauce à part

 

Desserter

Gâteau Marcel med variation af bær
Parfait is efter eget ønske
Tre slags oste med diverse garniture
Trifli efter sæson: rabarber, jordbær, æble eller pære
Tiramisu: italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone, kaffe og likør
Hvid chokolademousse sereveret med rå lakrids
Mazarinkage efter sæsonens frugter med vaniljecreme
Frugtfad

 

Natmad

Byg selv hotdogs pr. person kr. 65,-
Charcuterie bord (diverse pålæg, tørrede pølser & leverpostej) serveret med dressinger
& brød pr. person kr. 95,-
Suppe efter eget valg: asparges, karry, jordskokke, kartoffel eller klar pr. person kr. 65,-
Æggekage med klassisk tilbehør pr. person kr. 85,-
Frikadeller med kartoffelsalat, sylterier & brød pr. person kr. 85,-

Selskabsmenu

Tallerkenanrettet selskabsmenu. Min. 30 personer


Vælg selv 3-, 4- eller 5-retters menu

3 retter á 348,- 1 aperitif og vinmenu med 3 glas á 238,-

4 retter á 418,- 1 aperitif og vinmenu med 4 glas á 308,-

5 retter á 468,- 1 aperitif og vinmenu med 5 glas á 358,-


Ønskes ad libitum under middagen er der tillæg på pr. person kr. 100,-. Vinmenuerne kan også opgraderes.


Forretter og mellemretter

 

Koldrøget laks serveret med argurkeskum, dildmarineret agurk & syrnet fløde med dild-olie

Dampet/smørbagt sæsonfisk med variation af kål, puffede kapers og luftig hollandaisesauce + tillæg pr. person kr. 15,-

Rimmet kammusling med citronmayo, crudité af sprød romanescokål & syltede gule bolsjebeder

Stegt jomfruhummer med variation af gulerod + tillæg pr. person kr. 15,-

Carpaccio af okse med rucolasalat, parmesanost, pinjekerner & pesto

Unghaneterrine med sprød serrano, urtemayo & sprød salat

Bagt peberfrugt med svampefars, hakkede saltede mandler, crudité af bolsjebede & salat (vegansk)

 

Hovedretter

 

· Smørdampet sæsonens fisk, sauteret syrlig spidskål med julienne af gulerod, creme af ærter med mynte,

friteret løg & sauce beurre blanc. Kogte kartofler, urter & smør + tillæg pr. person kr. 20,-

· Langtidstilberedt kalveculotte, puré af jordskokker, honningglaceret gulerod,

saltbagt selleri med rødvinsglace. Knust kartoffel med purløg & citron

· Langtidsstegt oksefilet, confiteret selleri, syltet løg, bagte gulerødder med timian &

bordelaisesauce à part. Ønskes mørbrad vil tillæg være + pr. person kr. 75,-

Bagte kartofler med timian, rosmarin & hvidløg

· Ballotine af unghane med Rørdams ratatouille, sprødt skind & sauce supreme

Pommes Anna

· Rødbede à la Bøf Lindstrøm serveret på saltbagt selleri, sne af peberrod, friterede

kapers, syltede rødløg og rødbedeglace

Kartoffelbåde bagt med hvidløg og timian (vegansk)

 

Dessert

 

Gâteau Marcel med coulis af skovbær & marinerede skovbær serveret med vaniljeis på krystalliseret hvid chokolade

Lakrids panna cotta med pæresorbet, rå lakrids & broken gel af frisk & syltet pære

Tre slags oste m/brød, hjemmelavet kiks, marinerede nødder, blommekompot & syltet havtorn i stjerneanis + 15,- pr. person.


Fri bar incl. fem udvalgte drinks (vælg fra nedenstående liste), alm øl & vand og vin i tidsrummet 22.00-01.30 pris pr. person kr. 115,-

Kan tilkøbes i forbindelse med ad libitum under middagen.

 

Vælg mellem:

Gin & tonic

Rom & cola

Isbjørn

Filur

Pina colada

Espresso

Martini

Passionada

Appletini