Vælg selv en buffet med 3 kolde anretninger og tre varme anretninger, én kartoffel samt én dessert. Variation af brød og smør er inkluderet.

Serveret i huset pr. person kr. 408,- (min. 35 personer til frokost og 40 til aften)

 

Kolde anretninger

Tuncannelloni med salat & urter
Kold klassisk torsk med sennepsmayo, syltede rødbeder, bacon tern & sprødt rug
Mousse af varmrøget laks med rygeost & urter
Æg & rejer med mayonnaise & sprød salat
Tomatsalat med mozzarella & pesto
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Hvedekerne med variation af årstidens grønt
Pastasalat med soltørrede tomater, tranebær & urter
Pastasalat med grøn pesto & kerner
Carpaccio med rucolasalat, parmesan & pinjekerner
Terrine af kylling med variation af årstidens grønt & urter

 

Varme anretninger

Smørbagt torsk serveret med sennepsmayo, syltet rødbede & sprødt rugbrød
Stegt laks med rygeostcreme, urter & sprødt
Bagt torsk med variation af årstidens grønt & sauce beurre blanc
Farseret kyllingebryst med citron og persille samt ratatouille
Lun kyllingeballotine med ærter françaises & velouté sauce

Svinemørbrad a la créme
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri & glace
Oksefilet med glacerede rodfrugter i rosmarin bordelaisesauce +45,-
Ribbensteg med lun rødkål og brun sovs
Flæskesteg serveret med soltørrede tomater, hestebønner, tomat, løg og skorzonerrod

 

Tilvalg af kartoffel

Flødekartofler
Ovnbagte kartofler med rosmarin, timian & aioli
Pommes royal
Kartoffelpuré med urter & andefedt
Kold kartoffelsalat med purløg

 

Desserter

Gâteau Marcel med variation af bær

Brownie med karamel og bær
Parfait is efter eget ønske
Trifli efter sæson: rabarber, jordbær, æble eller pære
Tiramisu: italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone, kaffe og likør
Hvid chokolademousse sereveret med rå lakrids
Mazarinkage efter sæsonens frugter med vaniljecreme
Gammeldags lagkage med kagecreme, syltetøj og makroner

 

Natmad

Byg selv hotdogs med stegte pølser pr. person kr. 80,-
Charcuterie bord (diverse pålæg, tørrede pølser & leverpostej) serveret med dressinger
& brød pr. person kr. 105,-
Suppe efter eget valg: asparges, karry, jordskokke, kartoffel eller klar pr. person kr. 70,-
Æggekage med klassisk tilbehør pr. person kr. 85,-
Frikadeller med kartoffelsalat, sylterier & brød pr. person kr. 85,-

Tarteletter med hønsekødsfyld pr. person kr. 70,-

 

 

Efter endt arrangement er prisen 65,- pr person, pr påbegyndt time, inkl øl, vin og vand.

Selskabsmenu nr 1

Tallerkenanrettet selskabsmenu. Min. 35 personer til frokost og 40 til aften.


Vælg selv 3-, 4- eller 5-retters menu

3 retter á 348,- 1 aperitif og vinmenu med 3 glas á 238,-

4 retter á 418,- 1 aperitif og vinmenu med 4 glas á 308,-

5 retter á 468,- 1 aperitif og vinmenu med 5 glas á 358,-


Ønskes ad libitum under middagen er der tillæg på pr. person kr. 100,- Denne er med ankomst til aperitif kl 18.00 og slut kl 22.00

Vinmenuerne kan også opgraderes.


Forretter og mellemretter

 

Koldrøget laks serveret med dildmayo & urter, dildmarineret agurk & syrnet fløde med dild-olie

Dampet/smørbagt sæsonfisk med variation af kål, puffede kapers og luftig hollandaisesauce + tillæg pr. person kr. 15,-

Hummerbisque serveret med mørksej, dildolie & urter

Stegt jomfruhummer med variation af gulerod + tillæg pr. person kr. 40,-

Carpaccio af okse med rucolasalat, parmesanost, pinjekerner & pesto

Kyllingeterrine med sprød serrano, urtemayo & sprød salat

Bagt peberfrugt med svampefars, hakkede saltede mandler, crudité af bolsjebede & salat (vegansk)

 

Hovedretter

 

· Smørdampet sæsonens fisk, sauteret syrlig spidskål med julienne af gulerod, creme af ærter med mynte,

friteret løg & sauce beurre blanc. Kogte kartofler, urter & smør + tillæg pr. person kr. 20,-

Laksefarseret rødspættefilet med dildsauce, urter & sprødt

· Langtidstilberedt kalveculotte, puré af jordskokker, honningglaceret gulerod,

saltbagt selleri med rødvinsglace. Knust kartoffel med purløg & citron

· Langtidsstegt oksefilet + pr. person kr. 40,-, confiteret selleri, syltet løg, bagte gulerødder med timian &

bordelaisesauce à part. Ønskes mørbrad vil tillæg være + pr. person kr. 75,-

Bagte kartofler med timian, rosmarin & hvidløg

· Ballotine af kylling med Rørdams ratatouille, sprødt skind & sauce supreme

Pommes Anna

· Rødbede à la Bøf Lindstrøm serveret på saltbagt selleri, sne af peberrod, friterede

kapers, syltede rødløg og rødbedeglace

Kartoffelbåde bagt med hvidløg og timian (vegansk)

 

Dessert

 

Gâteau Marcel med coulis af skovbær & marinerede skovbær serveret med vaniljeis på krystalliseret hvid chokolade

Klassisk panna cotta med vanilje & citron, rålakrids, syltede pære & skovbærparfait.

Tre slags oste m/brød, hjemmelavet kiks, marinerede nødder, blommekompot & syltet havtorn i stjerneanis + 15,- pr. person.

Parfait is efter eget ønske
Trifli efter sæson: rabarber, jordbær, æble eller pære
Tiramisu: italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone, kaffe og likør
Hvid chokolademousse sereveret med rå lakrids
Mazarinkage efter sæsonens frugter med vaniljecreme


Fri bar incl. fem udvalgte drinks (vælg fra nedenstående liste), alm øl & vand og vin i tidsrummet 22.00-01.00 pris pr. person kr. 255,-

Kan tilkøbes i forbindelse med ad libitum under middagen.

 

Vælg mellem:

Gin & tonic

Rom & cola

Isbjørn

Filur

Pina colada

Greenie  

Lemon Sour

Gin Hass

 

 

Efter endt arrangement er prisen 65,- pr person, pr påbegyndt time. inkl øl, vin & vand.

 

 

 

Selskabsmenu nr 2

Min 35 personer til frokost og 40 til aften

5 timers arrangement fra 18.00 - 23.00

Inkl. huset vin, øl & vand

 

Tallerkenserveret forret

 

Tarteletter med hønsekødsfyld

 

Hovedret på buffet

 

Mousse af varmrøget laks med rygeost & krydderurter

Hvedekernesalat efter sæson

Langtidsstegt kalveculotte med årstiden grønt & glace

Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian, hertil aioli

 

Dessert

 

Citronfromage med knas

 

Pris pr person 698,-

Efter endt arrangement er prisen 65,- pr person, pr påbegyndt time inkl øl, vin & vand.