Vælg selv en buffet med 3 kolde anretninger og tre varme anretninger, én kartoffel samt én dessert. Variation af brød og smør er inkluderet.

Serveret i huset pr. person kr. 358,- (min. 30 personer)

 

Kolde anretninger

Tuncannelloni med salat & urter
Rødbedegravad torsk serveret med peberrodscreme & sprødt rugbrød
Mousse af varmrøget laks med rygeost & urter
Æg & rejer med mayonnaise & sprød salat
Tomatsalat med mozzarella & pesto
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Hvedekerne med variation af årstidens grønt
Pastasalat med soltørrede tomater, tranebær & urter
Pastasalat med grøn pesto & kerner
Carpaccio med rucolasalat, parmesan & pinjekerner
Terrine af kylling med variation af årstidens grønt & urter

 

Varme anretninger

Smørbagt torsk serveret med sennepsmayo, syltet rødbede & sprødt rugbrød
Varmrøget laks med rygeostcreme & sprød salat
Bagt torsk med variation af årstidens grønt & sauce beurre blanc
Fiskefrikadeller med remoulade
Farseret unghanebryst med ratatouille
Lun kyllingeballotine med ærter françaises & velouté sauce
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri & glace
Oksefilet med glacerede rodfrugter i rosmarin bordelaisesauce
Ribbensteg med lun rødkål og brun sovs
Porchetta serveret med soltørrede tomater, hestebønner, tomat, løg og skorzonerrod

 

Tilvalg af kartoffel

Flødekartofler
Ovnbagte kartofler med rosmarin, timian & aioli
Pommes royal
Kartoffelpuré med urter & andefedt
Kartofler kogt med urter & brun sauce à part

 

Desserter

Gâteau Marcel med variation af bær
Parfait is efter eget ønske
Trifli efter sæson: rabarber, jordbær, æble eller pære
Tiramisu: italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone, kaffe og likør
Hvid chokolademousse sereveret med rå lakrids
Mazarinkage efter sæsonens frugter med vaniljecreme
Gammeldags lagkage med kagecreme, syltetøj og makroner

 

Natmad

Byg selv hotdogs pr. person kr. 65,-
Charcuterie bord (diverse pålæg, tørrede pølser & leverpostej) serveret med dressinger
& brød pr. person kr. 95,-
Suppe efter eget valg: asparges, karry, jordskokke, kartoffel eller klar pr. person kr. 65,-
Æggekage med klassisk tilbehør pr. person kr. 85,-
Frikadeller med kartoffelsalat, sylterier & brød pr. person kr. 85,-

Tarteletter med hønsekødsfyld pr. person kr. 65,-

 

 

Efter endt arrangement er prisen 55,- pr person, pr påbegyndt time, inkl øl, vin og vand.

Selskabsmenu nr 1

Tallerkenanrettet selskabsmenu. Min. 30 personer


Vælg selv 3-, 4- eller 5-retters menu

3 retter á 348,- 1 aperitif og vinmenu med 3 glas á 238,-

4 retter á 418,- 1 aperitif og vinmenu med 4 glas á 308,-

5 retter á 468,- 1 aperitif og vinmenu med 5 glas á 358,-


Ønskes ad libitum under middagen er der tillæg på pr. person kr. 100,-. Vinmenuerne kan også opgraderes.


Forretter og mellemretter

 

Koldrøget laks serveret med argurkeskum, dildmarineret agurk & syrnet fløde med dild-olie

Dampet/smørbagt sæsonfisk med variation af kål, puffede kapers og luftig hollandaisesauce + tillæg pr. person kr. 15,-

Rimmet kammusling med citronmayo, crudité af sprød romanescokål & syltede gule bolsjebeder

Stegt jomfruhummer med variation af gulerod + tillæg pr. person kr. 15,-

Carpaccio af okse med rucolasalat, parmesanost, pinjekerner & pesto

Unghaneterrine med sprød serrano, urtemayo & sprød salat

Bagt peberfrugt med svampefars, hakkede saltede mandler, crudité af bolsjebede & salat (vegansk)

 

Hovedretter

 

· Smørdampet sæsonens fisk, sauteret syrlig spidskål med julienne af gulerod, creme af ærter med mynte,

friteret løg & sauce beurre blanc. Kogte kartofler, urter & smør + tillæg pr. person kr. 20,-

· Langtidstilberedt kalveculotte, puré af jordskokker, honningglaceret gulerod,

saltbagt selleri med rødvinsglace. Knust kartoffel med purløg & citron

· Langtidsstegt oksefilet, confiteret selleri, syltet løg, bagte gulerødder med timian &

bordelaisesauce à part. Ønskes mørbrad vil tillæg være + pr. person kr. 75,-

Bagte kartofler med timian, rosmarin & hvidløg

· Ballotine af unghane med Rørdams ratatouille, sprødt skind & sauce supreme

Pommes Anna

· Rødbede à la Bøf Lindstrøm serveret på saltbagt selleri, sne af peberrod, friterede

kapers, syltede rødløg og rødbedeglace

Kartoffelbåde bagt med hvidløg og timian (vegansk)

 

Dessert

 

Gâteau Marcel med coulis af skovbær & marinerede skovbær serveret med vaniljeis på krystalliseret hvid chokolade

Lakrids panna cotta med pæresorbet, rå lakrids & broken gel af frisk & syltet pære

Tre slags oste m/brød, hjemmelavet kiks, marinerede nødder, blommekompot & syltet havtorn i stjerneanis + 15,- pr. person.


Fri bar incl. fem udvalgte drinks (vælg fra nedenstående liste), alm øl & vand og vin i tidsrummet 22.00-01.00 pris pr. person kr. 155,-

Kan tilkøbes i forbindelse med ad libitum under middagen.

 

Vælg mellem:

Gin & tonic

Rom & cola

Isbjørn

Filur

Pina colada

Greenie  

Lemon Sour

 

 

Efter endt arrangement er prisen 55,- pr person, pr påbegyndt time. inkl øl, vin & vand.

 

 

 

Selskabsmenu nr 2

Min 30 personer

5 timers arrangement fra 18.00 - 23.00

Inkl. huset vin, øl & vand

 

Tallerkenserveret forret

 

Tarteletter med hønsekødsfyld

 

Hovedret på buffet

 

Mousse af varmrøget laks med rygeost & krydderurter

Hvedekernesalat efter sæson

Langtidsstegt kalveculotte med årstiden grønt & glace

Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian, hertil aioli

 

Dessert

 

Citronfromage med knas

 

Pris pr person 698,-

Efter endt arrangement er prisen 55,- pr person, pr påbegyndt time inkl øl, vin & vand.