TAKE AWAY - HOS RØRDAM

UGE 15

 

Torsdag 9/4 pris pr. person 85,-

Boller i selleri og hvide kartofler

 

Fredag 10/4 pris pr. person 85,-

Æggekage med chorizo, kartoffel og peberfrugt

 

Lørdag 11/4 pris pr. person 85,-

Kalvefrikassé med svampe, gulerødder og porre

 

Søndag 12/4 pris pr. person 85,-

Karbonader med stuvede grøntsager og hvide kartofler

 

VI LEVERE I SULSTED, VESTBJERG, VODSKOV OG LANGHOLT

 

Afhentes mellem kl 16 - 18.00 torsdag-søndag

 

Afhentningen sker på PINGVIN, da man kan køre lige til døren ;-)

Adelgade 12, 9000 Aalborg

 

Bestil via telefon: 60 18 55 59

Via mail: mail@roerdam.dk

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/Hosroerdam.dk/

 

 

 

 

Menu nr 1

Pris pr. person 258 kr. min. 15 personer.

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 20 km.

 

Tuncanneloni med syltede rødløg og sennepsmayo, serveret på en let salat.

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter.

 

Spæd sommersalat med crudité af asparges og radisser samt smørblancheret asparges, vendt med en citron vinaigrette.

Pastasalat vendt i pesto af basilikum og ristede pinjekerner.

 

Langtidsstegt kalveculotte med sauterede skorzonerrod og farvede gulerødder, stegte edamamebønner med sauce Bordelaise

Lun ballotine af kylling svøbt i serrano skinke på bund af ærter francaise og sauce Velouté

Rosmarin stegte små kartofler.

Brød og smør

 

Gâteau Marcel, chokoladekage i 2 lag, serveret med marinerede bær og frysetørrede hindbær.

 

 

Menu nr 2

Pris pr. person 358 kr. min. 15 personer.

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 20 km.

 

Tomatsalat med mozzarella.

Tuncanneloni med syltede rødløg og sennepsmayo serveret på en let salat

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter.

 

Broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.

Spæd sommersalat med crudité af asparges og radisser samt smørblancheret asparges, vendt med en citron vinaigrette

Pastasalat vendt i pesto af basilikum og ristede pinjekerner.

 

Langtidsstegt kalveculotte med sauterede skorzonerrod og farvede gulerødder, stegte edamamebønner med sauce Bordelaise

Lun ballotine af kylling svøbt i serrano skinke på bund af ærter francaise og sauce Velouté

Rosmarin stegte små kartofler.

Brød og smør

 

Gâteau Marcel, chokoladekage i 2 lag, serveret med marinerede bær og frysetørrede hindbær.

Lakrids panna cotta med krystaliseret hvid chokolade.