Mad ud af huset
Se info omkring mad ud af huset her
Se info omkring mad ud af huset her
Pris pr. person 75 kr. min. 40 personer
Afhentning aftales nærmere
Sandwich variationer:
- Urtestykke med mousse af varmrøget laks med rygeost, salat, sylt & dildmayo
- Urtestykke med hønsesalat, bacon, mayo & syltede svampe
- Urtestykke med Bhaji - indisk løgfritte, salat, myntedip & sylt (vegetarisk)
- Urtestykke med carpaccio af okseinderlår, salat, trøffelmayo & balsamicosyltede svampe
- Urtestykke med tunmousse, salat, bagt tomat & dildmayo
- Urterstykke med serranoskinke, salat, sennepsmayo og syltet cornichons
Pris pr. person 248 kr. min. 20 personer
Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage.
Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km
Forret:
Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter
Hertil serveres brød og smør
Hovedret:
Braiseret svinekæber (2 stk pr person) med æblekompot tilsmagt timian, sauce & flødekartofler
Dessert:
Amerikansk inspireret brownie serveret med karamel, knas & marinerede bær
Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person
Pris pr. person 328 kr. min. 25 personer
Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage
Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km
Forret:
Sprødt brød med serranoskinke, trøffelmayo & cornichons
Tunmousse med bagt tomat, dildmayo & sprødt rugbrød
Carpaccio af okseinderlår serveret med grøn pesto, parmesanflager, pinjekerner & urter
Hertil serveres salat med vinaigrette, brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt kalveculotte serveret med årstidens grønt & sauce
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Ovnbagte kartofler med rosmarin og timian
Dessert:
Amerikansk inspireret brownie serveret med karamel, knas & marinerede bær
Panna cotta efter sæson med tuillé
Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person
Pris pr. person 298 kr. min. 25 personer
Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage
Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km
Forret:
Kryddermarineret sild med løg & karrysalat
Paneret fiskefilet med citron & remoulade
Hertil serveres rugbrød & smør
Hovedret:
Flæskesteg med brun sovs, sylt, chips & brunede kartofler
Frikadeller med rødkål
Tilkøb af rilette af sprængt og confiteret and med enebær, timian, rosmarin og laurbær serveret med syltet æble + 20 kr pr person
Dessert:
Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce
Julesmåkager
Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person