Menu nr 1

Sandwich 1 stk pr person (Vælg mellem 6 varianter)

Pris pr. person 75 kr. min. 40 personer

Afhentning aftales nærmere

 

Sandwich variationer:

- Urtestykke med mousse af varmrøget laks med rygeost, salat, sylt & dildmayo

- Urtestykke med hønsesalat, bacon, mayo & syltede svampe

- Urtestykke med Bhaji - indisk løgfritte, salat, myntedip & sylt (vegetarisk)

- Urtestykke med carpaccio af okseinderlår, salat, trøffelmayo & balsamicosyltede svampe

- Urtestykke med tunmousse, salat, bagt tomat & dildmayo

- Urterstykke med serranoskinke, salat, sennepsmayo og syltet cornichons

 

 

Menu nr 2

3 retters menu

Pris pr. person 248 kr. min. 20 personer

Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage.

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km

 

Forret:

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter

Hertil serveres brød og smør

 

Hovedret:

Braiseret svinekæber (2 stk pr person) med æblekompot tilsmagt timian, sauce & flødekartofler

 

Dessert:

Amerikansk inspireret brownie serveret med karamel, knas & marinerede bær

 

Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person

 

 

Menu nr 3

Buffet

Pris pr. person 328 kr. min. 25 personer

Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km

 

Forret:

Sprødt brød med serranoskinke, trøffelmayo & cornichons

Tunmousse med bagt tomat, dildmayo & sprødt rugbrød  

Carpaccio af okseinderlår serveret med grøn pesto, parmesanflager, pinjekerner & urter

Hertil serveres salat med vinaigrette, brød og smør

 

Hovedret:

Langtidsstegt kalveculotte serveret med årstidens grønt & sauce

Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon

Ovnbagte kartofler med rosmarin og timian

 

Dessert:

Amerikansk inspireret brownie serveret med karamel, knas & marinerede bær

Panna cotta efter sæson med tuillé

 

Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person

 

 

Menu nr 4

Julefrokost

Pris pr. person 298 kr. min. 25 personer

Afhentning aftales nærmere og ligeså med tilbagelevering af emballage

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 15 km

 

Forret:

Kryddermarineret sild med løg & karrysalat

Paneret fiskefilet med citron & remoulade

Hertil serveres rugbrød & smør

 

Hovedret:

Flæskesteg med brun sovs, sylt, chips & brunede kartofler

Frikadeller med rødkål

Tilkøb af rilette af sprængt og confiteret and med enebær, timian, rosmarin og laurbær serveret med syltet æble + 20 kr pr person

 

Dessert:

Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce

Julesmåkager

 

Ønskes tilkøb af ost, kompot & knækbrød + 35 kr pr person

 

 

Brug for en fotograf til festen ?

 

Tryk her for at se Mikkel Werenberg's arbejde