Menu nr 1

3 retter

Pris pr. person 325 kr. min. 30 personer.

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 20 km.

 

 

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter.

 

Langtidsstegt kalveculotte med sauterede skorzonerrod og farvede gulerødder, stegte edamamebønner med sauce Bordelaise

 

Brød og smør

 

Gâteau Marcel, chokoladekage i 2 lag, serveret med marinerede bær og frysetørrede hindbær.

 

 

Menu nr 2

Buffet

Pris pr. person 398 kr. min. 30 personer.

Ved antal over 50 personer, leverer vi i en radius af 20 km.

 

Tomatsalat med mozzarella.

Tuncanneloni med syltede rødløg og sennepsmayo serveret på en let salat

Mousse af varmrøget laks med rygeostcreme, sprød rug og urter.

 

Broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.

Spæd sommersalat med crudité af asparges og radisser samt smørblancheret asparges, vendt med en citron vinaigrette

Pastasalat vendt i pesto af basilikum og ristede pinjekerner.

 

Langtidsstegt kalveculotte med sauterede rodfrugter og stegte edamamebønner med sauce Bordelaise

Lun ballotine af kylling svøbt i serrano skinke på bund af ærter francaise og sauce Velouté

Ovnbagte kartofler med rosmarin og timian

Brød og smør

 

Gâteau Marcel, chokoladekage i 2 lag, serveret med marinerede bær og frysetørrede hindbær.

Citronfromage med knas