Afhent søndag den 13/2 mellem kl. 14-16.30 eller mandag den 14/2 mellem kl. 15-17.30
3 retters menu


Forret:  
Kartoffel-porre suppe med bacon, brødcrûtons og grøn olie.

 

Hovedret:  
Braiseret svinekæber serveret på urtemos.
Farseret kylling med svampe og quinoafyld.
Hertil honningglaserede gulerødder.

 

Dessert:  
Mazarinkage med mørk chokolademousse og knas.
Pris pr. Person 325,- inkl. brød og smør.

 

Tilkøb:
Carpaccio af okseinderlår med parmesanflager, pesto og pinjekerner samt rucola. Pris pr. Person 75,-
1/1 flaske vin á 75,- rød, hvid eller rosé.
Vejledning til den sidste tilberedning kommer på Facebook samme dag.
Bestilles senest torsdag den 10/2-22.  

 

Kan kun bestilles via vores mail: mail@roerdam.dk
Bestilling er bindende og kan kun annulleres via mail, senest 6 dage før.
mail@roerdam.dk